« terug naar vorige pagina

Openingstijden

Wij zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdag zijn we geopend van 8.00 tot 13.00 uur.
I.v.m. middagpauze is de praktijk tussen 12.30 en 13.30 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen

Spreekuren

U kunt telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur van de huisarts.Voor een consult wordt 10 minuten tijd gereserveerd. Dit is de gemiddelde tijd die nodig is om één klacht zorgvuldig te kunnen beoordelen. Per consult kan dus één klacht besproken worden. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken, kunt u dit met de assistente overleggen. De assistente zal vragen naar uw klachten om een goede spreekuurplanning te kunnen maken.

Huisbezoek

Indien uw gezondheid het niet toelaat naar het spreekuur te komen, dan kunt u een bezoek aan huis aanvragen. U kunt hiervoor bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. Een spreekuurconsult heeft echter altijd de voorkeur omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn.

Telefonisch spreekuur

Wij hebben een terugbel spreekuur. Dit is bedoeld voor korte vragen of het bespreken van onderzoeksuitslagen. De assistente staat u te woord en kan u soms al direct helpen. Iedere vraag wordt daarnaast voorgelegd aan de huisarts. U wordt teruggebeld, als dat afgesproken is.