« terug naar vorige pagina

Openingstijden

Wij zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdag zijn we geopend van 8.00 tot 13.00 uur.
I.v.m. middagpauze is de praktijk tussen 12.30 en 13.30 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen

Spreekuren

U kunt telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur van de huisarts. Voor een consult wordt 15 minuten tijd gereserveerd. Dit is de gemiddelde tijd die nodig is om één klacht zorgvuldig te kunnen beoordelen. Per consult kan dus één klacht besproken worden. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken, kunt u dit met de assistente overleggen. De assistente zal vragen naar uw klachten om een goede spreekuurplanning te kunnen maken.

Huisbezoek

Indien uw gezondheid het niet toelaat naar het spreekuur te komen, dan kunt u een bezoek aan huis aanvragen. U kunt hiervoor bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. Een spreekuurconsult heeft echter altijd de voorkeur omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn.

Telefonisch spreekuur

We hebben een terugbel-spreekuur. Veel vragen kan de assistente voor u beantwoorden. Vragen worden ook altijd voorgelegd aan de huisarts. Als het met u afgesproken is, belt de assistente u terug. Er is ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een telefonisch consult met de huisarts, de huisarts belt u dan terug.

Een andere optie is video-bellen. Dit gebeurt al veel met de POH-GGZ, maar ook de huisarts kan met u videobellen. Hiervoor krijgt u dan een mailtje met een link. Deze kunt u op de afgesproken tijd openen om contact met de huisarts te krijgen.